Konsultointi

KONSULTOINTI

Pyydä ammattilaisen arvio harjoitusohjelmastasi, kysy vinkkejä kestävyysharjoitteluun tai kehitä tekniikkasi. Konsultaatiossa viemme ohjelmasi uudelle tasolle. Lajiosaamisena pyöräily ja kestävyysjuoksu.

Jos kaipaat uutta potkua harjoitteluusi, kannattaa käyttää ammattilaisen apua. Konsultointitapaamisen tavoitteena on, että sinulla on selkeät suuntaviivat tulevalle harjoittelulle sekä realistinen näkemys omista heikkouksistasi ja vahvuuksistasi.

Tällä hetkellä teen päätoimisesti tutkijantöitä, joten valmennuspaikkoja on vain rajoitetusti. Ota yhteyttä ja kysy onko paikkoja juuri auki.

 

Uusi suunta harjoittelulle

 

Konsultointikäynti sopii erinomaisesti niille, joilla on käytettävissään vain vähän aikaa harjoitteluun ja jotka haluaisivat optimoida ne käytettävissä olevat muutamat tunnit viikossa sekä urheilijoille, joiden tulosparannukset ovat pysähtyneet eikä kehitystä tunnu enää tapahtuvan — kaikille jotka kaipaavat uusia näkemyksiä harjoittelun etenemiseksi.

 

Konsultaatiossa tehdään menneestä harjoittelusta harjoitusanalyysi, käydään läpi harjoittelua sekä testi- ja kilpailutuloksia, joiden pohjalta laadimme uusia suuntaviivoja harjoittelulle. Lisäksi voidaan laatia yksittäisiä harjoitteita esimerkiksi tekniikkaan, alkulämmittelyyn tai muihin liikunnan osa-alueisiin. Konsultaatio voi käsittää myös esimerkiksi juoksun tekniikka-analyysin hidasliikekameran avulla.

 

 

Kaikki harjoittelusta

 

Konsultointitapaamiset räätälöidään aina tarpeesi mukaan ja voimme käsitellä niissä mitä tahansa, mikä mieltäsi askarruttaa harjoittelutekniikasta ravintoseurantaan ja venyttelyyn.

 

Pääsääntöisesti laadimme muutaman kuukauden harjoitusohjelman pääharjoituksista ja niiden progressioista. Näiden joiden pohjalta asiakas voi itse muokata harjoitteluaan.

 

Konsultaatiokerta ja harjoitusanalyysi vain 120 €!

Ota ensimmäinen askel parempaan harjoitteluun, yhdessä onnistumme!