Kuntovalmennus

KUNTOVALMENNUS

Nosta tai ylläpidä kuntoasi laajasti usealla eri osa-alueella: lihasvoima, kestävyys, motoriikka, kognitiiviset taidot, tasapaino jne. Yllätyt kuinka pienellä ajankäytöllä voi saada suuria tuloksia.

Kunnon kohottaminen tai laihdutus on periaatteessa helppoa, mutta käytännössä kynnys kuntoiluun voi nousta liian korkeaksi. Liikuntalukkojen avaaminen henkilökohtaisen valmentajan avulla antaa kuntoiluun uutta virtaa.

 

Miksi käyttäisit valmentajaa?

 

Vaikka kuntoilua on helppo harrastaa vaikka kotioloissa, voi liikunnan aloittaminen olla joskus hankalaa: miten harjoitella, kuinka usein tai millaisella ohjelmalla. Osaava kuntovalmentaja voi auttaa ja rakentaa sinulle tavoitteisiisi sopivan ohjelman.

Lisäksi useimmat kuntoilun aloittajat eivät usko kuinka pieni määrä oikeanlaista liikuntaa riittää. Olemme nähneet toistuvasti kuinka vain 15 minuutin viikottain liikuntamäärän avulla niin lihaskunto kuin kesteävyyskunto paranevat silminnähden.

 

Kokonaisvaltainen apu

 

Pelkän saliohjelman sijaan saat meiltä kokonaisvaltaisen ja tutkittuun tietoon perustuvan ohjelman, joka ei keskity vain harjoitteluun. Tarjoamme apua koko kehon toimintaan, elintapoihin ja yleiseen jaksamiseen. Säännölliset valmennustapaamiset motivoivat työskentelemään kunnon kohottamiseksi ja rytmittää harjoittelua. Myös edistymisen seuranta on ammattilaisen avulla helpompaa. Tarkoitus löytää juuri sinulle sopivat, sinun arkeesi sujahtavat tavat nostaa kuntoa!

 

Kuntovalmennus alkaen 30 €/kerta. Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

 

kuntopolku-kuntovalmennus-turku

 

Joukossa liikuntakin on mukavampaa

 

Ota mukaan kaveri ja saatte alennusta.

 • Yksityistapaamiset 50 €/kerta
 • 2 hengen ryhmä 40 €/osallistuja
 • 3 hengen ryhmä 35 €/osallistuja
 • 4 hengen ryhmä 30 €/osallistuja

 

Hinta sisältää: säännölliset valmennustapaamiset sopimuksen mukaan, ohjelman seurannan, kokonaisvaltaisen hyvinvointivalmennuksen ja neuvonnan toiveittesi mukaan, tarvittavat kuntoiluvälineet lainaan kuukaudeksi.

ESIMERKKEJÄ

Ohessa kolme kuvitteellista esimerkkiä ohjelmista. Näiden
ohjelmien tuloksia testataan kuukausittain ja niitä muokataan säännöllisesti.

Yksityiskohtaiset ohjelmat sisältävät myös tarvittavat harjoitukset.

 • Kokonaisvaltainen kunto-ohjelma

 • Valmennettava: Noin 40 v. normaalipainoinen mies. Ei ole kuntoillut kymmeneen vuoteen

  Tavoite: Nostaa kuntoa kokonaisvaltaisesti. Aikaa harjoitteluun vähän.

  Ohjelma: Lihasvoima: leuanveto 30 kpl/viikko, punnuksen nosto maasta 30 krt/vko, kyykkyhyppy 60 kpl/viikko, keskivartaloliike kolmena päivänä viikossa.

  Kestävyys: Työmatkapyöräily 3 krt/vko (syke välillä 130-140, sis. 3 x 20 s spurtti. Kerran viikossa sykkeellä 160) + kävelylenkki.

  Muuta: Tasapainoharjoitteluna hampaidenpesu yhdellä jalalla seisten ja motoriikan harjoitteluna opetteleminen jonglööraamaan kahdella pallolla

 • Painonpudotus ja lihasvoiman kasvattaminen

 • Valmennettava: Lievästi ylipainoinen, 50 v. nainen. Ei harrastanut liikuntaa lukion jälkeen.

  Tavoite: Pudottaa painoa ja saada itsensä ”vahvaksi”. Ei aikarajoitteita eikä vaivoja, mutta ei halua käydä kuntosalilla.

  Ohjelma: Lihasvoiman nostamiseksi kokonaisvaltainen kotioloihin soveltuva 2-3 krt/viikko lihaskunto-ohjelma, joka haastaa koko kehon: Ylävartalolle työntö- ja vetoliikkeitä, keskivartaloliikkeitä ja alavartalolle kaksi liikettä.

  Muuta: Ruokailuajat ja ravintoasiat kohdilleen painonpudotuksen tukemiseksi.

 • Kunnon ja kestävyyden kohotus

 • Valmennettava: 45 vuotias mies.

  Tavoite: Nostaa erityisesti kestävyyskuntoa, jotta jaksaa pyöräillä 60 km mökkireissut ”helposti”.

  Ohjelma: Työmatkapyöräily 3-4 krt/vko (10 km suuntaansa).

  Töihin päin rauhallisesti, syke <130. 2 krt/vko kotiin tullessa kovempi intervalliharjoitus, vaihdellen kuukausittain. 1 krt/vko kotiin kiertolenkkiä, 1-2 h.

  Mahdollisuuksien mukaan viikonloppuisin tunnin juoksulenkki, jonka aikana tehdään tekniikkaharjoitteluita ja loikkia.

  Muuta: Ruokailut ja ravintoasiat kohdilleen.

Ota ensimmäinen askel parempaan harjoitteluun, yhdessä onnistumme!